روشهاي نگهداري مواد غذايي

اينجا فايل - مرجع فايل هاي رايگان, فايل هاي كاربردي, آموزشي, دانشجويي و ...

روشهاي نگهداري مواد غذايي

۱ بازديد

 

اين روزها فناوري در جاي جاي زندگي شهري و حتي روستايي ما ريشه دوانيده است، بخصوص در زمينه صنايع غذايي فناوري هاي جديد پيشرفت هاي قابل توجهي در زمينه فرآوري و بسته بندي نشان داده اند به اين ترتيب مي توانيم يك نوع ماده غذايي را مدتها حتي دور از شرايط ويژه ، سالم نگه داريم .

با توجه به اثرات بيماري زاي مواد نگهدارنده اقبال عمومي به سمت موادغذايي خشك شده افزايش يافته است.

شايد با شنيدن نام موادغذايي خشك شده به ياد لواشك ها و برگه هاي زردآلويي بيفتيم كه از دوران كودكي همراهمان بود و در بساط مادر بزرگ و پدر بزرگ بيشتر پيدا مي شد، اما امروزه اين صنعت فقط به چند ماده غذايي محدود نمي شود و طيف وسيعي از محصولات غذايي را در بر مي گيرد.

براي مشاهده ي اين مقاله به صورت كامل و دانلود به وبسايت اينجافايل مراجعه كنيد

منبع :www.injafile.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.